La Fuente

Populaire DJ

DJ La Fuente a.k.a. Job Smeltzer is een Techhouse DJ, geboren en getogen in Eindhoven met gemiddeld 300+ shows per jaar. Als gepassioneerde jongen leerde hij al vroeg hoe elektronische muziek werkte en nu na tal van gigs, heeft hij de magie in zijn vingers als het gaat over ongeëvenaarde stage performances! 

Na meer dan 15 jaar aan het vermaken van nationale en internationale podia, heeft La Fuente aan een brede, gepassioneerde fanbase gebouwd en zijn giglist strekt zich uit over bijna de hele planeet. Waar elke show ‘on the spot’ gemaakt wordt, om elke crowd omver te blazen met een energie die altijd door het dak gaat. Hij heeft 30 releases met succes uitgebracht, waarbij een absolute ‘banger’ opvalt: ‘I Want You’, waarvan het succes direct na de release duidelijk werd. 

Een nummer 1 plek in de Dutch Viral 50, Dutch Top 50, Dutch Viral Hits, Slam40 en Global Viral 50. Deze klapper, bewijst dat La Fuente een ervaren muzikant is voor zijn fans, maar ook richting experts en collega’s. Met daarbij de meest recente release ‘Ratata’ weet hij voor de tweede keer zijn plek in de Nederlandse Top 40 te behalen én te behouden. Twee techhouse platen van dezelfde artiest in de officiële Top40 is echt een unicum!

La Fuente heeft zich weten te specialiseren in marketing, Social Media, branding, strategieën en ondernemerschap. Waarbij hij zijn toegewijde karakter en multidisciplinaire ervaring inzet. Hij weet als geen ander hoe hij dromen omzet in succes. Innovatief, energiek, inspirerend en toegewijd als geen ander. 

La Fuente: ongeëvenaard in energie, oprecht in zijn engagement en enkel het beste van het beste wordt geleverd.